Verhuur

MM Licht & Geluid levert een totaaloplossing van licht, geluid, personeel en de bijbehorende logistiek voor festivals, evenementen, bedrijfsevenementen, individuele artiesten, bands, DJ’s, orkesten en nog veel meer.

U kunt bij ons terecht voor verhuur van licht- en geluidapparatuur in alle soorten, maten en prijsklassen, zowel zakelijk als particulier. Wij bieden standaard sets voor uw gemak, maar uiteraard ook speciaal voor u samengestelde pakketten.. Zo kunnen wij ook zorgen voor complete evenementen met licht, geluid, artiesten, catering, infrastructuur, enzovoort.

Kijk voor onze actuele prijslijst en leveringsvoorwaarden op onze download-pagina

Verkoop en installatie

Door goede contacten met onze importeurs en leveranciers kunnen wij u ook van dienst zijn bij het aanschaffen van professionele licht- en geluidsapparatuur. Wij bieden creativiteit, functionaliteit en betrouwbaarheid voor een aantrekkelijke prijs. Uiteraard staan wij ook voor u klaar om alles netjes en vakkundig te installeren. Wij denken graag met u mee en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de markt, maar ook de ontwikkelingen uit het verleden. Zo hebben we altijd een passende oplossing voor u, van klein materiaal als lampen en stekkers tot complete turn-key opgeleverde projecten.

Wij maken graag, vrijblijvend, een offerte voor u, of komen op locatie langs, om met u de mogelijkheden te bespreken.

©MM Licht & Geluid

MM Licht en Geluid: één aanspreekpunt voor verhuur, verkoop, installatie en reparatie van professioneel licht, geluid, video & multimedia.

Zuidland, Spijkenisse, Biert, Geervliet, Heenvliet, Simonshaven Hellevoetsluis, Brielle, Zwartewaal, Oostvoorne, Westvoorne, Rockanje, Nieuwenhoorn, Oudehoorn, Vierpolders, Nissewaard, Voorne aan Zee